insights

Nieuw talent bij Pantarein

#wij zijn Pantarein  •  26/10/2020  •  Katelijne Norga

We ontvangen veel vragen van bedrijven en organisaties om hen te helpen met hun duurzame storytelling. Om onze klanten nog beter te bedienen, hijsen we nieuw talent aan boord. Recent vervoegden digital marketeer Antje Meertens en communication consultant Sophie Maeseele ons team.

Antje Meertens versterkt het marketingteam van Pantarein. Na haar opleiding Master in de Bedrijfscommunicatie en uitgerust met talloze certificaten in digitale en social media marketing ging ze aan de slag in de retail en bij groothandelaar High Demand Brands. Bij Pantarein is Antje mee verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van onze eigen marketingcampagnes en van social-mediaprojecten voor klanten.

 

Sophie Maeseele versterkt het business development team bij Pantarein. Na haar Bachelor Taal- en Letterkunde en haar Master in de Bedrijfscommunicatie werkte ze als stagecoördinator Bedrijfscommunicatie voor de KU Leuven en was ze docente aan de vakgroep Nederlands. Bij Pantarein gaat Sophie mee het klantenportfolio uitbouwen, met focus op het bedrijfsleven.

 

Welkom, Antje en Sophie!

Gerelateerde artikels

Wat moet je weten over de Green Claims Directive?
Wat moet je weten over de Green Claims Directive?
#duurzaamheidscommunicatie  •  25/05/2023
5 noodzakelijke skills voor sustainability managers
5 noodzakelijke skills voor sustainability managers
#nieuws en trends  •  26/10/2022
Zorg voor de biodiversiteit wordt ook voor bedrijven cruciaal