insights

Nieuw talent bij Pantarein

#wij zijn Pantarein  •  26/10/2020  •  Katelijne Norga

We ontvangen veel vragen van bedrijven en organisaties om hen te helpen met hun duurzame storytelling. Om onze klanten nog beter te bedienen, hijsen we nieuw talent aan boord. Recent vervoegden digital marketeer Antje Meertens en communication consultant Sophie Maeseele ons team.

Antje Meertens versterkt het marketingteam van Pantarein. Na haar opleiding Master in de Bedrijfscommunicatie en uitgerust met talloze certificaten in digitale en social media marketing ging ze aan de slag in de retail en bij groothandelaar High Demand Brands. Bij Pantarein is Antje mee verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van onze eigen marketingcampagnes en van social-mediaprojecten voor klanten.

 

Sophie Maeseele versterkt het business development team bij Pantarein. Na haar Bachelor Taal- en Letterkunde en haar Master in de Bedrijfscommunicatie werkte ze als stagecoördinator Bedrijfscommunicatie voor de KU Leuven en was ze docente aan de vakgroep Nederlands. Bij Pantarein gaat Sophie mee het klantenportfolio uitbouwen, met focus op het bedrijfsleven.

 

Welkom, Antje en Sophie!

Gerelateerde artikels

Welkom Vitória en Joost!
Welkom Vitória en Joost!
#wij zijn Pantarein  •  22/12/2020
Eerste hulp bij schrijven: van een complex rapport naar heerlijk heldere content
Duurzaamheidsverslag: zes trends voor 2021 en vijf tips
Duurzaamheidsverslag: zes trends voor 2021 en vijf tips
#duurzaamheidscommunicatie  •  21/12/2020