30 nov 2022
And the Award for Best Sustainability Report goes to …
Oxfam Fair Trade en Vandemoortele, twee van onze klanten! Een mooie erkenning voor hun inspanningen in duurzaamheid en rapportering.
24 nov 2022
De key takeaways uit ons inspiratie-event
Hoe bereid je je voor op de nieuwe regelgeving omtrent duurzaamheidsrapportering? Start met je strategie, voer vervolgens je actieplannen uit en giet het geheel in een duurzaamheidsverslag.
27 mei 2021
Nieuwe klanten voor Pantarein
De eerste helft van 2021 klopten verschillende bedrijven bij ons aan in hun zoektocht naar een communicatiepartner met duurzaamheidsexpertise. Dat resulteerde in tal van nieuwe samenwerkingen.
26 mei 2021
CIFAL Flanders wordt strategische partner
Bij Pantarein willen we zoveel mogelijk bedrijven helpen om hun duurzame business handen en voeten te geven. Om onze hefboomfunctie nog te vergroten, slaan we de handen in elkaar met CIFAL Flanders.
26 okt 2020
Nieuw talent bij Pantarein
Bij Pantarein blijven we nieuw talent aantrekken. Zo versterken digital marketeer Antje Meertens en communication consultant Sophie Maeseele ons team.
26 okt 2020
ETION Forum 2020: ondernemers maken stand van zaken op
Inspirerende communicatie zien we bij Pantarein als een hefboom om de groene economie te versnellen. Wij hadden de eer om onze inzichten hierover te delen op het ETION Congresforum 2020.
05 okt 2020
Pantarein Klimaatambassadeur? Maar natuurlijk!
Provincie Vlaams-Brabant en Voka Vlaams-Brabant zijn op zoek naar de Klimaatambassadeur van 2020. En wij dingen mee naar de titel!

Onze inzichten over duurzaamheidscommunicatie rechtstreeks ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!