insights

CIFAL Flanders wordt strategische partner

#wij zijn Pantarein  •  26/05/2021

Duurzaam ondernemen is onze reden van bestaan: we willen zoveel mogelijk bedrijven helpen om hun duurzame business handen en voeten te geven en om deel van de transitie te worden. Om onze hefboomfunctie nog te vergroten, slaan we de handen in elkaar met CIFAL Flanders, het door de Verenigde Naties erkende opleidingscentrum voor SDG-implementatie in de Benelux.

Via deze samenwerking blijven we bij met alle evoluties en ervaringen met de SDG’s in het bedrijfsleven en andere sectoren. CIFAL van zijn kant kan rekenen op de expertise van Pantarein en Susanova om de communicatie over de SDG’s en de trajecten die ze aanbieden, te versterken. Verder bundelen we onze krachten in een concreet aanbod om bedrijven en sectoren nog beter te ondersteunen. Zo staan er dit jaar onder meer diverse workshops rond duurzaam leiderschap en non-financial / sustainability reporting op het programma.

 

Peter Wollaert, CIFAL Flanders: “Het behalen van de zó belangrijke SDG’s vormt een enorme uitdaging voor onze samenleving. Zonder communicatie en de uitwisseling van ervaring is die uitdaging onhaalbaar. Via onze samenwerking met Pantarein tillen we onze externe communicatie naar een hoger niveau en verruimen we ons aanbod naar onze partners met specifieke kennis over duurzaamheidscommunicatie en non-financial reporting.”

 

Katelijne Norga, Pantarein Publishing: “Voor onze business is het ontzettend belangrijk om alle evoluties op het vlak van duurzaam ondernemen en de SDG’s op de voet te volgen. Met CIFAL Flanders als strategische partner zitten we aan de bron. Zo kunnen we onze klanten nog meer kwaliteit en meerwaarde bieden en wordt onze bijdrage aan de groene transitie nog significanter.”

Gerelateerde artikels

Laat Susanova voor je werken
Laat Susanova voor je werken
#nieuws en trends  •  22/12/2020
Duurzame impact: hoe je collega's mee in het bad nemen?
3 trends in duurzaamheidsrapportage
3 trends in duurzaamheidsrapportage
#duurzaamheidscommunicatie  •  12/01/2023