ons werk

Whitepaper Canary: krijg grip op je uitstoot

Onder het motto 'Data-driven sustainability' zorgt softwarebedrijf Canary ervoor dat bedrijven hun duurzame prestaties en KPI's kunnen meten, analyseren en rapporteren. Hun software helpt ondernemingen om grip te krijgen op hun broeikasgasuitstoot en hun voetafdruk te reduceren – het thema van de nieuwe whitepaper die we voor hen maakten.

Onze klant

Canary

Onze uitdaging

Een praktische gids schrijven om controle te krijgen over je broeikasgasuitstoot

Onze oplossing

Een visueel aantrekkelijke whitepaper die uitlegt hoe je je koolstofvoetafdruk kunt reduceren en welke winst dat oplevert

Zicht op je data

Met het dataplatform van Canary kan je over heel je bedrijf data verzamelen en analyseren, processen monitoren en automatiseren en transparant rapporteren. Dat is een noodzaak voor ondernemingen die zicht willen krijgen op hun energieverbruik en uitstoot, hun processen efficiënter willen maken en hun voetafdruk – én facturen – willen reduceren. Zeker als je onder de Europese NFRD-richtlijn – of in de toekomst onder de CSRD – valt en verplicht bent om een duurzaamheidsverslag uit te brengen.

 

Praktische gids

De nieuwste whitepaper van Canary beantwoordt concrete vragen: welke broeikasgassen bestaan er allemaal en wat is hun impact op milieu en klimaat? Wat is het verschil tussen ‘net zero’ en koolstofneutraal? Hoe kan je je koolstofvoetafdruk concreet naar omlaag halen? En hoe helpt Canary je daarbij?


Canary deed voor deze gids een beroep op de contentexperts van ons sustainability team. We hebben jaren ervaring met het ontwikkelen van duurzame strategieën en roadmaps die bedrijven helpen om echte impact te creëren. Monitoring is daarbij cruciaal; deze whitepaper was dus een kolfje naar onze hand.

 

Zelf hulp nodig om een duurzame roadmap op te stellen, KPI's vast te leggen en de processen hierrond uit te zetten in je organisatie? Contacteer ons via mail@pantarein.be voor een kennismakingsgesprek.