14 okt 2021
CIFAL Flanders lanceert gratis online SDG Wegwijzer
Op het SDG-forum in Brussel, het grootste multi-stakeholdersforum over de Duurzame Ontwikkelings­doelstellingen (SDG’s), lanceerde CIFAL Flanders de eerste gratis online SDG Wegwijzer.
27 mei 2021
Nieuwe Europese regels voor Corporate Sustainability Reporting
Grote Europese bedrijven worden binnenkort verplicht om een duurzaamheidsverslag te publiceren. Dat heeft alles te maken met de ambitie om de Europese Unie tegen 2050 klimaatneutraal te maken.
27 mei 2021
Nieuwe klanten voor Pantarein
De eerste helft van 2021 klopten verschillende bedrijven bij ons aan in hun zoektocht naar een communicatiepartner met duurzaamheidsexpertise. Dat resulteerde in tal van nieuwe samenwerkingen.
26 mei 2021
CIFAL Flanders wordt strategische partner
Bij Pantarein willen we zoveel mogelijk bedrijven helpen om hun duurzame business handen en voeten te geven. Om onze hefboomfunctie nog te vergroten, slaan we de handen in elkaar met CIFAL Flanders.
08 jan 2021
Hoe een storm je organisatie wind in de zeilen kan geven
In 'De wereld is rond', verkozen tot managementboek van 2020, schetst Jo Caudron een stappenplan voor bedrijven om tot een krachtig toekomstplan te komen. Zijn holistische aanpak is de afgelopen maanden alleen maar actueler geworden.
22 dec 2020
Welkom Vitória en Joost!
Social-mediacampagnes, digitale dashboards, geanimeerde infografieken, digitale platformen en dito magazines … Om ons aanbod van digitale creaties verder uit te bouwen, hesen we digital designer Vitória Damiani en art director Joost Bert aan boord.
22 dec 2020
Laat Susanova voor je werken
Bijna drie jaar geleden lanceerden we vanuit Pantarein het mediaplatform Susanova. Intussen is Susanova uitgegroeid tot dé digitale place to be voor wie op de hoogte wil blijven van de groene economie en duurzaam ondernemerschap.
21 dec 2020
Duurzaamheidsverslag: zes trends voor 2021 en vijf tips
Beursgenoteerde onderneming, multinational, KMO, startende business, overheidsbedrijf…: een duurzaamheidsverslag is voor elke organisatie een must-have geworden.

Onze inzichten over duurzaamheidscommunicatie rechtstreeks ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!