Susanova

Pantarein is initiatiefnemer van Susanova, het Vlaamse mediaplatform voor de groene economie. Onder het motto ‘Sustainable business, better business’ brengt Susanova nieuws, trends en inspiratie over de businesskansen van de klimaattransitie.

Marktleiders van morgen

De wereld staat op een keerpunt. Om de economie duurzaam te veranderen, moeten de industrie en het bedrijfsleven zichzelf heruitvinden. Het goede nieuws is dat de omschakeling naar een duurzaam businessmodel bedrijven pertinente voordelen oplevert. Een betere marktpositie, minder risico’s, een vlottere toegang tot financiering, een grotere aantrekkingskracht op werkzoekenden … Ondernemers met visie die vandaag duurzaam transformeren, zijn de marktleiders van morgen.

360°-platform

In tijden van fake news worden betrouwbare nieuws- en kennisbronnen almaar belangrijker. Susanova screent dagelijks 300.000 websites wereldwijd en filtert nieuws en innovaties op maat van beslissingnemers. Daarnaast maken we de groene businesscase inzichtelijk met cases, analyses, dossiers en visie-interviews. Zo helpt Susanova bedrijven om de stap naar actie en implementatie te zetten en de nieuwe economie mee vorm te geven.

Susanova is een 360°-mediaplatform met vijf kanalen.

Partner­formules

Susanova zet de businesskansen van duurzaam ondernemen in de kijker, structureel en op een gefundeerde manier. Duurzame spelers uit alle sectoren, van start-up over kmo tot multinational, vinden bij ons een podium om hun duurzame prestaties en realisaties in de verf te zetten.

Susanova biedt heel wat mogelijkheden voor jou en je bedrijf: toegang tot de meest recente duurzaamheidsinformatie, gerichte visibiliteit voor je duurzame prestaties, extra bereik bovenop je eigen marketingkanalen …

Contacteer ons voor alle content- en advertisingmogelijkheden